Viten

Sjøakademiet VITEN

Sjøakademiet VITEN er hjørnesteinen i organisasjonen.

Båtførerbeviset er for mange det første møtet med sjøen, og det er et ansvar vi tar på alvor. Siden 2009 har vi utdannet over 30 000 båtførere og vi har levert digitale videokurs siden 2014. Undervisningen vi tilbyr i dag er et raffinert produkt kontinuerlig forbedret over tid. Vi har utviklet et komplett E-læringssystem med mål om å gjøre hele opplevelsen engasjerende, brukervennlig og lærerik. Vi tilbyr også klasseromskurs og praktisk undervisning i området Oslo, Asker og Bærum.

Vinteren 2022 lanserte vi isvett.no, med mål om å skape tryggere opplevelser for alle som beveger seg på isen. 

Alle våre digitale kurs er videobaserte. Vi benytter levende animasjoner, bilder og film for å øke forståelse og læringsutbytte.

Sitter du på kunnskap eller undervisningsmateriell du ønsker å få ut? Ta kontakt. Vi har god erfaring med produksjon av digitale kurs og e-læringssystemer (LMS) og hjelper deg gjerne med ditt prosjekt. 

Sjekk ut Båtførerprøven.no

Sjekk ut Isvett.no

Kulturnatt Elvelangs, Bærum Kommune, høst 2022

Promovideo, Sjøknappen Sommerkonkurranse, sommer 2022

Veiledninger

Bli inspirert! 

Aktiviteter

Hvorfor går en seilbåt fremover? Hva sier Arkimedes lov om oppdrift? Hvordan kan vi måle vindens hastighet? Alt dette og mye mer kan du lære gjennom lek. 

Ønsker du en aktivitetsdag med STEAM for gruppe, lag, skoleklasse eller din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Sjøakademiet UNG

Sjøakademiet UNG er en organisasjonsenhet som fremmer kunnskap og gode holdninger hos unge båtførere. Vi tilbyr kurs skreddersydd for båtførere i alderen 6 – 14 år, og til foreldre med barn i samme alder. Våre digitale kurs kombinerer lek og læring med teknologi. Levende illustrasjoner, animasjoner og film bidrar til økt læringutbytte. Vi jobber for at tilegning av kompetanse skal være drevet av egen vilje til læring.

Les mer om våre UNG-kurs her. (båtførerprøven.no/kategori-ung)

Sjøknappen

Sjøknappen skal bidra til økt aktivitet og deltakelse blant de unge som bruker sjøen. Enten det er alene, med venner eller sammen med familien. Sjøknappen kjenner ingen aldersgrenser og har som mål å skape et kunnskapsrikt og trygt miljø på sjøen.

Les mer om Sjøknappen her. (sjøknappen.no eller båtførerprøven.no/sjoknappen)