Sjøakademiet VITEN

Sjøakademiet VITEN er hjørnesteinen i organisasjonen.

Båtførerbeviset er for mange det første møtet med sjøen, og det er et ansvar vi tar på alvor. Siden 2009 har vi utdannet over 30 000 båtførere og vi har levert digitale videokurs siden 2014. Undervisningen vi tilbyr i dag er et raffinert produkt kontinuerlig forbedret over tid.

På Båtførerprøven.no har vi utviklet et komplett E-læringssystem med mål om å gjøre hele opplevelsen engasjerende, brukervennlig og lærerik. Her tilbyr vi også klasseromskurs og praktisk undervisning i området Oslo, Asker og Bærum.

Alle våre digitale kurs er videobaserte. Vi benytter levende animasjoner, bilder og film for å øke forståelse og læringsutbytte.

Se mer på Båtførerprøven.no

Rull til toppen

Sjøakademiet UNG

Sjøakademiet UNG er en organisasjonsenhet som fremmer kunnskap og gode holdninger hos unge båtførere. Vi tilbyr kurs skreddersydd for båtførere i alderen 6 – 14 år, og til foreldre med barn i samme alder. Våre digitale kurs kombinerer lek og læring med teknologi. Levende illustrasjoner, animasjoner og film bidrar til økt læringutbytte. Vi jobber for at tilegning av kompetanse skal være drevet av egen vilje til læring.

Les mer om våre UNG-kurs her. (båtførerprøven.no/kategori-ung)

Sjøknappen

Sjøknappen skal bidra til økt aktivitet og deltakelse blant de unge som bruker sjøen. Enten det er alene, med venner eller sammen med familien. Sjøknappen kjenner ingen aldersgrenser og har som mål å skape et kunnskapsrikt og trygt miljø på sjøen.

Les mer om Sjøknappen her. (sjøknappen.no eller båtførerprøven.no/sjoknappen)