Sprøyt

Sprøyt er en butikk etablert høsten 2021. Vi har lenge hatt et ønske om å åpne butikk og da vi i 2021 fikk nye lokaler i Sandvika begynte planleggingen og arbeidet med å få realisert denne drømmen. 

På Sprøyt vil du finne et raffinert utvalg produkter av høy kvalitet. Vi ser en utvikling hvor overforbruk setter stadig større fotavtrykk på omgivelsene rundt oss og vi ønsker ikke å ta del i en slik utvikling. Da kan det kanskje oppfattes som hyklersk å starte butikk, men vi har som mål at plaggene skal kunne gå i arv til neste generasjon. 

Her vil du finne blant annet ullprodukter, solbriller og støvler. I tillegg vil du også kunne se og kjøpe kunst fra Ole Brodersen og Franco Costa.

Se mer på sprøyt.no

👈  Tilbake til prosjekter

Rull til toppen

Veiledninger

Bli inspirert! 

Aktiviteter

Hvorfor går en seilbåt fremover? Hva sier Arkimedes lov om oppdrift? Hvordan kan vi måle vindens hastighet? Alt dette og mye mer kan du lære om gjennom lek. 

Ønsker du en aktivitetsdag med STEAM for gruppe, lag, skoleklasse eller din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Sjøakademiet UNG

Sjøakademiet UNG er en organisasjonsenhet som fremmer kunnskap og gode holdninger hos unge båtførere. Vi tilbyr kurs skreddersydd for båtførere i alderen 6 – 14 år, og til foreldre med barn i samme alder. Våre digitale kurs kombinerer lek og læring med teknologi. Levende illustrasjoner, animasjoner og film bidrar til økt læringutbytte. Vi jobber for at tilegning av kompetanse skal være drevet av egen vilje til læring.

Les mer om våre UNG-kurs her. (båtførerprøven.no/kategori-ung)

Sjøknappen

Sjøknappen skal bidra til økt aktivitet og deltakelse blant de unge som bruker sjøen. Enten det er alene, med venner eller sammen med familien. Sjøknappen kjenner ingen aldersgrenser og har som mål å skape et kunnskapsrikt og trygt miljø på sjøen.

Les mer om Sjøknappen her. (sjøknappen.no eller båtførerprøven.no/sjoknappen)